martes, 5 de abril de 2011

PARTIT APASSIONANT

SARRALENC 0 - TORREDEMBARRA B 1

Alineació: David, Kike, Oliva, Roca, Paco, Ignasi, Jonatan, David Rovira, Juan Carlos, Pitu, Alcántara. Suplents: Ivan, Pere Rovira, Miquel, Yassin i Patu (entrenador: Paco, delegat: Miquel, assistent: Vilalta)

Partit molt lluitat per part d’ambdós equips que es va resoldre finalment a favor de l’equip visitant. El Torredembarra B va mostrar el perquè ocupa una de les primeres posicions de la classificació amb una demostració de posicionament en el camp i exel.lent preparació física.

La primera part va transcórrer amb molt de joc al mig del camp i  poques ocasions de gol.  A mitjans d’aquesta primera part l’àrbitre va començar amb el seu recital de desafortunades decisions quan al minut 25 va xiular un fora de joc que només va veure ell quan Juanca es plantava sòl davant la porteria visitant en el podria haver estat el primer gol que de segur hagués canviat clarament la tònica de l’encontre. En canvi, ja al minut 44, va deixar de xiular un clar fora de joc de l’equip visitant que va acabar amb el porter local estabornit per un cop al cap després de disputar la pilota dividida fora de l’àrea amb el davanter visitant. Un minut després l’equip visitant va marcar l’únic gol del partit. En aquesta primera part Oliva va haver de ser substituit al patir una estrabada a la cuixa fent engreixar d’aquesta manera l’àmplia llista de lesionats de l’equip.

La segon part va transcórrer més o menys com la primera, amb molt de joc al mig del camp i poques ocasions de gol. Mentrestant, l’àrbitre continuava fent de les seves cosint a faltes en contra al Sarralenc que eren aprofitades per l’equip visitant per penjar pilotes a l’àrea on la defensa i el porter es van mostrar molts segurs. Mentrestant al davant Alcántara es barallava amb tota la defensa visitant sense que li pitessin ni una sola falta a favor en tot el partit. Per si no n´hi havia prou, al minut 85 una pilota penjada a l’àrea del Torredembarra acabava amb una sortida a la desesperada del porter visitant, desentenent-se totalment de la pilota i  deixant els tacs marcats a les costelles de Pitu sense que l’àrbitre xiulés absolutament res davant la incredulitat de tots  (inclòs algun membre de l’equip visitant...); per acabar-ho d’arrodonir, l’àrbitre va ensenyar a Roca la segona groga per protestar-li la jugada. Abans ja havia expulsat per doble amonestació a un jugador de cada equip. Finalment el partit va acabar amb el resultat de 0-1 i amb la sensació que els dos equips havien donat tot el que tenien.