martes, 29 de marzo de 2011

AGUANTEN 70 MINUTS.

Alineació: David, Vilalta, Kike, Nando, Paco, Ignasi, Jonatan, Alberto, Yassin, Rovira i Juan Carlos

Aquest dissabte l’equip es va desplaçar al camp del Morell B. Per diferents motius l’equip es va presentar a l’encontre amb només 11 jugadors, algun d’ells lesionat i algun altre amb molts mesos d’inactivitat.
Tot i així l’equip va sortir al camp amb la idea de plantar cara a un rival, El Morell, que està realitzant una molt bona temporada. Els dos equips van sortit al camp a intentar baixar la pilota a terra. D’aquesta manera la primera part va transcórrer amb molt de joc al mig del camp i poques ocasions de gol.  La segona part va començar amb un Sarralenc disposat a apretar una mica més amunt amb la intenció d’avançar-se en el marcador. Va ser en el minut 20 quan el Sarralenc va gaudir de la millor ocasió en tenir un ú contra ú amb el porter que no va acabar en gol . Cinc minuts més tard, al minut 70, un malentès en la línia defensiva va acabar amb la pilota als peus d’un davanter del Morell que va superar al porter per sota. Aquest gol va acabar amb la resistència del Sarralenc, ja molt minvat físicament en aquell moment, i va representar que la resta de partit fos un atac i gol de l’equip local. D’aquesta manera van arribar tres gols més que van situar el 4-0 al marcador.

11 comentarios:

  1. Som-hi nois!! aquesta setmana, després de tenir l'equip matxacat per lesions i sancions, sembla que podrem tornar a ser-hi gairebé tots. Ja no ens podem permetre més concessions. Hem de guanyar companys!!

    ResponderEliminar
  2. sarralenc 0 - ONU (TORREDEMBARRA) 1 . SALAM MALECUM.

    ResponderEliminar
  3. Vaya robo os pegaron ayer contra la torre!!! daba hasta verguenza ajena...

    ResponderEliminar
  4. Pareceis Los Angeles Galaxy o cualquier otro equipo de la Major Soccer League, fichais a gente que ya esta de vuelta de todo y vienen a Sarral a firmar su ultimo "gran contrato" de regional, siempre igual...............

    ResponderEliminar
  5. hi hagi pau... dius últim "gran contracte" de regional?? deuen ser els petrodolares de la conca. mare meva el que s'ha de llegir.

    ResponderEliminar
  6. Lo he puesto entre comillas porque yo también encuentro muy, pero que muy absurdo lo que se esta pagando a gente que juega a tercera regional, repito; TERCERA REGIONAL!! y que esta cobrando y no poco para jugar en Sarral y además no van ni a entrenar, así os van las cosas, creo que todo esto es motivo de reflexión, no para los jugadores, (cada cual és libre de elegir donde juega, exigir un sueldo si se lo dan y no ir a entrenar si no hay sanción) sinó para la junta directiva, cuerpo tecnico y los socios del equipo.
    David, me pareces un buen tio y un jugador de los que hace equipo, si la mayoria fuera como tu y tuviera tu compromiso, sin duda que estarias en una dinámica más positiva.

    ResponderEliminar
  7. Bé, és la teva opinió i tu sabràs els motius que tens per exposar-la com a anònim. En tot cas t'agraeixo que participis del blog tot i que em quedo amb el dubte de saber qui ets. Una abraçada.

    ResponderEliminar
  8. De “velles glories” el grup en que estem n’està ple. La Pobla amb antolin, Isma, Cote o Payes, el Torredembarra amb Jordi, Mohamed o Muralla, el Pla amb Neff, Miguel, Campanera o Hicham, Bartra al Llorenç o Martinez y Emperador a la bisbalenca. Dubto molt, molt, molt que tots aquests juguin gratis.

    ResponderEliminar
  9. Anolin 28 anys i Isma 26 velles glories? que han de jugar fins al 20 com a màxim?

    ResponderEliminar
  10. i si,gratis, a la pobla fins i tot ens vam pagar nosaltres les fitxes ja que no hi havia equip ni un camp en condicions i la gent del poble (com son la majoria de les fitxes de la pobla) van baixar de categoria en molts casos, només per poder jugar al poble.

    ResponderEliminar
  11. Ni antolin ni isma ni cap dels que s'han nombrat son jugadors de tercera regional... no fotem!! no cal tenir 30 anys per ser "velles glories"

    ResponderEliminar