miércoles, 13 de abril de 2011

SANTA OLIVA 2 - SARRALENC 0

L'equip, una setmana més, es presentava al camp del Santa Oliva amb lo mínim donades les sis importants baixes de l'equip per culpa de les 3 lesions i les punyeteres acumulacions de targetes. D'aquesta manera l'equip es va presentar amb un equip on el porter suplent jugava de davanter, el lateral esquerra (totalment coix) també, i on molts pocs jugadors jugaven en el seu lloc habitual.

Tot i així l'equip va mostrar durant la primera part una bona imatge, aguantant sense gaires problemes els atacs locals.

La segona part va ser diferent; l'equip local va sortir a per totes i en només cinc minuts ja s'havia plantat dues vegades sols davant de David, el qual va saber aturar els ú contra ú amb gran encert. Tot i això l'embranzida local no s'acabaria aquí, i només l'encert de la defensa va evitar que el primer gol pugés abans al marcador. Aquest gol però, va arribar al minut 70 de partit després d'una recuperació de pilota al mig del camp i una bona jugada del seu jugador número nou. Vuit minuts més tard, i després d'un corner a favor del Sarralenc, va arribar el segon i definitiu gol dels locals després d'un ràpid contraatac. Amb aquest resultat va acabar el partit.

L'única taca del partit la va protagonitzar un grup "d'aficionats" de l'equip local, els quals es van passar tot el partit insultant i amenaçant als jugadors visitants fins al punt que en l'entrada de l'equip al vestidor un personatge en clar estat d'embriaguesa va haver de ser aturat per una desena de persones en el seu intent d'agredir a algun jugador visitant. De la mateixa manera cal agraïr el comportament de la resta d'aficionats i de jugadors locals els quals es van disculpar diverses vegades, disculpes acceptades pel nostre equip atès que un sòl personatge no pot embrutar l'exel.lent comportament d'un molt bon equip i una molt bona afició.

2 comentarios:

  1. Aprofiteu lo que queda de temporada, si entra el nou Ajuntament, el "xollo" s'acabarà.........

    ResponderEliminar
  2. Si us plau, propaganda política no, gràcies.

    ResponderEliminar