lunes, 21 de febrero de 2011

UN BON PUNT DESPRÉS D'UN MAL PARTIT

LA NOU 3 – EC SARRALENC 3


Alineació: David, Oliva, Kike, Vilalta, Paco, Ignasi, Pau, Jonatan, Pitu, Rovira, Juan Carlos. (Ivan, Alberto, Demichelis, entrenador Paco i delegat Miquel.) 

El partit es va disputar el passat diumenge a les 12 del migdia sota un sol intens i una temperatura elevada tenint en compte l’època de l’any en que ens trobem. L’equip tenia molt clar que seria un partit difícil ja  que La Nou de Gaià d’aquesta segona volta no té res a veure amb el d’inici de temporada.

Tot i així el partit començaria bé ja que al minut 10 una bona passada de Pitu al segon pal la rebia Rovira que la va assistir a Juan Carlos per que marqués el primer gol. Poc després, una falta lateral a favor de l’equip local penjada a l’àrea va acabar al fons de la porteria en el que va representar l’empat a ú. A partir d’aquest moment l’equip va perdre el control de la pilota i la Nou es va fer amb el partit però sense crear massa ocasions de gol. Cap al final de la primera part el Sarralenc va recuperar la pilota i es va aproximar tímidament a la porteria contrària sense gaire punteria. Amb el resultat d’un a un es va arribar al descans.

La segona part es va iniciar amb una Nou molt més posada en el partit; d’aquesta manera, en una polèmica jugada al minut 7 de la represa, l’equip local es va avançar en el marcador després que la pilota travessés la línia de fons i l’àrbitre deixés continuar la jugada. Per si no n’hi havia prou la Nou marcaria el 3 a 1 només 5 minuts més tard.

Poc després, una inexplicable entrada criminal  al mig del camp per part del jugador número 20 de la Nou sobre Juan Carlos li va suposar una més que merescuda expulsió. A partir d’aquest moment el Sarralenc es va fer amb la pilota, i va convertir el que restava de segona part en un monòleg. Tot i així el 2-3 no va arribar fins al minut 80 després d’un espectacular xut de Pau des de fora l’àrea que va treure les teranyines de la porteria. Cinc minuts després una pilota lluitada per Rovira a la línia de fons la va passar a Pitu al primer pal per marcar el gol de l’empat; Era la segona assistència de gol de Rovira en el partit. Quedaven cinc minuts per acabar i el Sarralenc es va abocar sobre la porteria local per tal d’arreglar el mal partit que s’havia realitzat. Ja en temps de descompte un fora de joc més que dubtós de Pitu va privar a l’equip assolir la remuntada.

En definitiva, l’equip va poder treure un punt d’un camp difícil contra un equip en clara tendència ascendent i en un partit en el que el Sarralenc no va estar al nivell esperat.

Diumenge que ve a les 16:30  ens visita el Creixell. Us hi esperem!!   

25 comentarios:

  1. Amunt nois!! diumenge tenim una bona oportunitat per tornar a aixecar el cap!!

    ResponderEliminar
  2. arrasem,som inparables o unaltre set,,,aixo es lo que lejia en las vostres cronicas fa unas setmanes, anaveo de sobrats i mira dos resoltats dolents i ya no esteu en sona de acens,,,per favor una mica mes de humilitat,,dir que vaig astar al camp de la nou i vao estar fatals sort del enpat i amb sembla que de el arbit no us podeo queixa,perque la expulsio era groga ara el fora de joc del pito no hu era tens rao,,sarral nos pot di blat sino esta al sac i ven lligat,,,queda molta lliga....salut

    ResponderEliminar
  3. Nosaltres, el Pla, també hi vam empatar fa algunes jornades 2-2. Tenen nous reforços i com dieu estan en tendència ascendent, camp de terra pedregós i el partit diumenge al matí... La lliga s'apreta i això està bé perque pugui ser emocionant fins al final. On s'ha de signar per liderar la lliga Sarral i Pla i deixar enrera Pobla i Torre ;-). Per cert que no va jugar el Patu aquesta jornada?? Salut gent!

    ResponderEliminar
  4. jordi no sa de firma tu tens de abe merescut al camp i de moment no u heu fet,,la lliga es molt pero molt llarga,pot pasa de tot pero de moment els del pla sou quarts a sis punts del lider aixi que menys firma i menys somia i a demostraro al camp,,,,,,,,,

    ResponderEliminar
  5. Gràcies Jordi, la nou actual hauria d'estar bastant més amunt. L'altre comentari diria que es de Payès de la Pobla i per damunt de tot li vull agrair el seu comentari i dir-li que té raó, no es pot dir blat fins que no es al sac, però quan les coses van bé és fàcil perdre el nord. Ens veiem!!

    ResponderEliminar
  6. Les segones voltes del Sarral entrenat pel Paco, sempre han estat dolentes, feu el favor d'entrenar més i si no en teniu prou, ho feu pel vostre compte, ja que per plantilla, pressupost, mitjans, fitxes us pertoca estar a dalt de tot, tot lo que no sigui així serà un fracàs, així que poseu-vos les piles.

    ResponderEliminar
  7. I ve un de la Pobla a demanar humilitat, quins collons, com es nota que no sap llegir ni el que diuen al seu propi blog...

    ResponderEliminar
  8. S'ha d'entrenar fort si realment volem fer algo, però si no anem a entrenar, el Paco hi té poc a fer...

    ResponderEliminar
  9. Un dia que no hia el Patu i emptem contra un dels pitjors equips de tercera. No ens enganyem, som un equip amb 10 jugadors de 3ra regional i un, nomes un, de priemera regional.

    ResponderEliminar
  10. Anònim, el patu es important per aquest equip, però et recordo que marcar 3 gols fora de casa no està gens malament (no voldràs que el patu a més eviti els gols en contra!!!). La setmana pasada vam empatar contra el vila-rodona amb el patu, i en els partits que s'han perdut ell també hi era. A més, jugava el Juanca que també porta 25 gols.

    ResponderEliminar
  11. Doncs té delicte que jugadors que cobren a TERCERA REGIONAL, repeteixo TERCERA REGIONAL!!!!! no entrenin, és lo menys que podien fer, si tens drets també has de tenir obligacions, només faltaria!!!
    Us desitjo lo millor, encara hi sou a temps, poseu-vos les piles.

    ResponderEliminar
  12. No us desanimeu, jo tb crec q La Nou ha millorat mlt i al seu camp es fan forts, no se li pot treure mèrit.
    Queda molta lliga i esteu en una mlt bona situació per acabar entre els 2 primers, pq segur q els altres equips tb aniran punxant. Ja vaig escriure al meu amic Jordi q la 2a volta seria llarga, i demostrat keda q han tingut una bona ratxa i shan enganxat al grupet de dalt. I + emocionant q es posarà!!
    D moment akesta stmana La Pobla visita el camp del Llorenç.. i no ho tindran gens fàcil!

    Ànims a tots els k lluiteu dalt, és mlt bonic ser-hi! Els d mitja taula intentarem posar-vos-ho difícil! ;) Ki vulgui pujar, com diuen x akí, s'haurà d posar les piles!

    PD: ki digui q el Sarralenc són el Patu + 10 no en té ni idea d futbol. He jugat, he vist jugar, i conec força jugadors del Sarralenc com per afirmar q tenen mlt bon equip i q hi ha mlts altres jugadors q marken diferències (Oliva a la defensa, Nando al mig dl camp, Rovira x la banda o el Juanca davant.. entre daltres)

    Sergi.

    ResponderEliminar
  13. Gràcies Sergi. De fet sembla que per empatar un partit el que s'ha fet fins ara no val. Tot i això respectem les opinions i farem tot el possible per tornar a canviar les crítiques per elogis. Salut.

    ResponderEliminar
  14. I no ens oblidem del Pitu!! al meu entendre el número 1 de la categoria!!

    ResponderEliminar
  15. Estic completament d'acord, el Pitu és un crack, dins i fora del camp té un comportament exemplar, sens dubte el Pitu és un jugadoràs.

    ResponderEliminar
  16. deixeuvos estar distories.e vist jugar forces vegades al sarral i son un equipet normal de 3a regional com podria ser cualsevol altre.el que passa i els diferencia nomes es una cosa:els dos davanters(patu i juanka).no se que fan jugan a sarral.podrien estar en qualsevol equip de primera perfectament.No ens enganyem el sarral si no tingues aquests dos jugadors (insisteixo: no se k i fan al sarral)estaria a mitja taula.

    ResponderEliminar
  17. Efectivameeeeent!!24 de febrero de 2011, 7:36

    Gràcies per l'aportació de l'analista expert en el Sarral que ha escrit l'últim anònim. Com a mínim deu ser parent del Pichi Alonso!! jeje

    ResponderEliminar
  18. No trobo just que es vagin nombrant jugadors del Sarral en depriment d'altres que encara que no fan gols, són molt importants per l'equip. Estic d'acord que a tercera regional amb uns bon davanters i una bona defensa tens moltes opcions, però la lliga es molt llarga, i una lliga es guanya amb els 11 del camp més els 5 de la banqueta i els que no estan convocats. Es tracta de tenir el millor EQUIP, i si en aquest destaquen individualitats com a tot arreu doncs molt millor, però trobo que s'hauria d'analitzar l'equip... que per cert..es fantàstic! Amunt Sarral!

    ResponderEliminar
  19. Bona tarda!!

    Quan al meu comentari he posat "tenen mlt bon equip i q hi ha mlts altres jugadors q marken diferències" ho deia precisament per l'equip, ja se sap q hi ha futbolistes q la seva tasca (dins i/o fora del camp) no és tant vistosa. I si he posat noms, sento pels q em deixo xò són de jugadors q conec personalment, i no era la meva intenció posar-los per damunt d'altres, cada equip es coneix el seu vestuari i el paper q hi juga cadascú.

    Sergi.

    ResponderEliminar
  20. En aquest equip tots som importants, i justament aquest és un dels secrets que fa que estiguem dalt. Sergi, no et peocupis, sabem el que vols dir i és normal que parlis de qui més coneixes o dels que més trajectòria porten. salut!!

    ResponderEliminar
  21. Havera si es dedica el anonim del vostre equip que entra al nostre blog de la nou, a corregir el vostres errors del equip i no a fotres amb les tonteries de videos fets per diversió i sense ofendre a ningú...
    Tens molta humiltat anonim...tenieu 1a cara de preocupats tots!Per favor!! Hem empatat i ja esta, no tantes excuses de lesionats...
    Per cert això del teatre que comentes hem sona d'alguna cosa...a si del barça, com els vostres colors...ecccss!!!
    A la majoria de jugadors del vostre equip, dir-vos que el conportament va ser exemplar i que va ser un partit com un altre.
    AaaH! l'entrada del 20 del nostre equip per mi era vermella clara, però criminal com dieu aqui es passarse!

    ResponderEliminar
  22. Illian, el que no entenc és que collons fas contestant i despotricant en el nostre blog sobre un comentari escrit en el blog de la nou. A més, tenint en compte que segons dius l'ha escrit un anònim, no em penso perdre la molestia ni d'entrar a llegir-lo, i crec que tampoc tu li hauries de donar la més mínima importància. Només et vull demanar que la propera vegada que et dirigeixis en aquest blog a la gent del Sarralenc ho facis amb una mica més de respecte i una miqueta més relaxat.
    En quan a lo de la expulsió, entendràs que una entrada que fins i tot un company d'equip com tu diu que es de vermella clara, per l'equip contrari li sembli criminal.... ja saps, per allò dels rasers. Au, que tinguis sort.

    ResponderEliminar
  23. Illian, al menos los de este blog no borran los comentarios que se meten con ellos. En vuestro blog habeis elimin ado el polemico comentario. Que tristes soys...

    ResponderEliminar
  24. Esteu condemnats a estar a tercera regional!
    Els unics que falteu sou vosaltres, que no sabeu admetre un empat amb el 15e classificat.
    El nostre blog no es el plato de 'salvame', el partit s'ha acavat i punt... amb respecte anem a tot arreu!... ara seguiu parlant vosaltres solets! ...zzzzZZZZ

    ResponderEliminar
  25. Blogger, gràcies per la teva aportació. Que tinguis sort.

    ResponderEliminar