domingo, 13 de febrero de 2011

FI DE LA RATXA DE VICTÒRIES

Alineació: David, Oliva, Vilalta, Roca, Paco, Ignasi, Jonatan, Rovira, Nando, Sergi López i Juan Carlos. (Ivan, Kike, Juanpere, Alberto, Miquel) Entrenador: Paco, Delegat: Miquel, Ajudants: Uri i Moisès.

El Sarralenc ha empatat aquest diumenge després de set victòries seguides.

Ens visitava el CF Vila-Rodona, un equip situat a la zona mitja de la taula que se li dóna bastant malament a l’equip ja que a casa no l’ha pogut guanyar en les últimes tres temporades.

El partit començava amb un Vila-Rodona ben organitzat i esperant al rival al seu propi camp. El Sarralenc tocava i tocava de banda a banda sense crear massa perill, sabedors que les ocasions ja arribarien. Així al minut 15 una bona jugada d’Oliva per la banda la rematava a plaer Paco al segon pal convertint l’1 a 0. Semblava que el més difícil, que era obrir la llauna, ja estava fet. Però no ha estat així, ja que en el minut 19 un ràpid contraatac del Vila-Rodona acabava amb una centrada lateral a l’àrea rematada fantàsticament pel seu davanter, en el que era la primera aproximació a l’àrea de l’equip visitant. L’equip però es refaria ràpidament i es tornaria a avançar al marcador gràcies a un xut creuat de Sergi López. Aquest gol semblava que havia de donar tranquil·litat a l’equip i obligaria a obrir-se al Vila-Rodona. Quan faltaven 5 minuts per el descans el Vila-Rodona es quedava amb deu per l’expulsió del seu número tres per protestar. Amb el resultat de 2-1 s’arribava al descans.

A la represa, el Vila-Rodona ha continuat ben organitzat, tancat a pany i forrellat. Tot i a així, el Sarralenc podria haver matat el partit en diverses ocasions però no ho faria, donant d’aquesta manera ales al rival que veuria recompensat al seu bon partit defensiu en forma de gol després d’un bon llançament de falta quan faltaven 10 minuts per acabar, en el que seria la segona i última aproximació de l’equip visitant a l’àrea del Sarralenc. Per tant es va complir la màxima que diu que qui perdona ho paga.

Amb aquest resultat l’equip veu tallada la impressionant ratxa de resultats que fa que, després de tot, encara es mantingui en zona d’ascens empatat a punts amb la Pobla. Aquesta ensopegada en cap cas pot embrutar la magnífica temporada que està realitzant l’equip, simplement ens ha de servir de lliçó per a properes jornades.

La setmana que ve l’equip es desplaça al complicat camp de la Nou de Gaià, diumenge a les 12 del matí. Ara més que mai, AMUNT SARRAL!!