lunes, 7 de febrero de 2011

Ràcing Rocafort 1 - EC Sarralenc 4. GRAN DERBI!!

Alineació EC Sarralenc: David, Oliva, Roca, Kike, Paco, Ignasi, Jonatan, Pitu, Rovira, Juan Carlos i Sergi López. (Ivan, Juanpere, Vilalta, Nando, Alberto i Demichelis Entrenador: Paco, Delegat: Miquel)

No era un partit qualsevol. Aquest diumenge es va disputar a la població veïna de Rocafort de Queralt l’esperadíssim derbi regional.

Els equips arribaven amb dinàmiques totalment oposades ja que el Sarral venia de guanyar amb solvència els últims 7 encontres consecutivament, i el Ràcing Rocafort havia perdut 5 dels seus últims 6 partits; Tot i això, els partits entre aquests dos conjunts sempre tenen quelcom d’especial, tal i com demostra l’elevadíssima assistència de públic que es va donar cita al camp de les Forques, els quals no van deixar d’animar al seu respectiu equip en tot moment en un clar exemple d’esportivitat i rivalitat ben entesa.

El partit va començar a les 4 de la tarda sota un sol de justícia. Les peculiars característiques del camp va fer que el joc d’ambdós equips fos molt directe buscant en tot moment la porteria contraria. Al minut 3 Pitu va enviar fora una rematada des del segon pal després d’una llarga sacada de banda d’Oliva. Al minut 15 de partit, una passada a l’extrem esquerra la recollia Sergi López que va centrar de primeres per que Juan Carlos rematés de boleia des del punt de penal superant per damunt el porter; va ser un golàs. El partit va seguir amb continues anades i vingudes a l’àrea fins que en el minut 32, una pilota rebuda per Sergi López dins l’àrea acabava al fons de la porteria en el que va significar el 0-2. Minuts més tard el Sarralenc podia haver marcat el tercer després d’una bona rematada de Rovira que va marxar per damunt del travesser. Amb el resultat de 0-2 va finalitzar la primera part.
La segona part va començar amb un Ràcing Rocafort molt endollat i amb ganes de retallar la distància en el marcador el més aviat possible. D’aquesta manera va començar a arribar amb cert perill a l’àrea del Sarralenc mitjançant pilotes penjades, que foren excel·lentment rebutjades per la defensa formada per Kike, Roca, Paco i Oliva, mostrant-se tots ells molt atens durant tot el partit; Tot i així, quan transcorria el minut 10 de la segona part, una sacada de banda va ser rematada per un jugador del Rocafort superant el porter per dalt i aconseguint el 1-2 que posava emoció al partit. Només 5 minuts més tard en una nova pilota penjada a l’àrea, el Ràcing Rocafort va gaudir d’una excel·lent ocasió per empatar el partit després d’enviar una pilota al travesser. L’equip però, va saber aturar la rauxa atacant del equip local i va començar a generar de nou jugades de perill. Així va ser com en el minut 24 de la segona, un ràpid contraatac va acabar amb la pilota als peus de Juan Carlos que va superar de nou al porter local fent pujar l’1 a 3 en el marcador. Poc després, una falta directa executada magistralment pel Ràcing Rocafort va ser rebutjada a corner pel porter David amb una gran estirada, en la que va ser l’última jugada de perill de l’equip local. Al minut 35, a conseqüència d’una sacada de banda en llarg d’Oliva el Sarralenc aconseguia el definitiu 1-4 després que la defensa local es fes un gol en pròpia porteria. Amb aquest resultat va finalitzar aquest trepidant derbi.
Amb aquest resultat el Sarralenc es col·loca líder en solitari de la classificació. Tot l’equip del Sarralenc agraeix la nombrosa assistència d’aficionats de Sarral que van voler presenciar l’encontre, i els anima a que no deixin d’animar a l’equip en aquest dolç moment de la temporada on l’equip es juga el ser o no ser.