lunes, 28 de febrero de 2011

SARRALENC 5 - CCE CREIXELL 1

TORNEM A ESTAR DALT!        

Alineació: Ivan, Oliva, Kike, Paco, Miquel, Jonatan, Ignasi, Rovira, Pitu, Juan Carlos, Sergi López. (David, Nando, Demichelis, entrenador: Paco, delegat: Moisès)
                                                                                 

Aquest diumenge es va disputar a Sarral el partit corresponent a la 23a jornada de lliga contra el CCE Creixell. L’equip venia d’aconseguir dos empats i la victòria es convertia en indispensable per continuar a la part alta de la classificació.  


L'encontre va començar amb un Sarralenc dubitatiu i un Creixell molt voluntariós que va sortir a pressionar a dalt la sortida de pilota. D’aquesta manera el jugador número 8 del Creixell es va plantar sol davant del porter, i va xutar per damunt del travesser desaprofitant una bona ocasió per avançar-se en el marcador. Poc després Oliva rebutjava des de la línia de gol una rematada a boca de canó. A partir d’aquest moment el Sarralenc es va fer amb el control de la pilota i va començar a arribar a l’àrea visitant. D’aquesta manera al quart d’hora de partit arribaria el primer gol després d’’una molt bona passada a l’espai d’Ignasi que Sergi López deixava passar intel·ligentment  per que Oliva arribant des del darrera es plantés sòl davant del porter i el superés per sota.    Només cinc minuts més tard, una bona jugada personal de Juan Carlos va acabar amb un duríssim xut que va entrar per l’escaire de la porteria. Abans del descans, després d’una falta lateral Pitu va penjar la pilota al segon pal, Sergi López la va cedir al pal contrari on Kike es va llençar en planxa convertint el 3-0.  Amb aquest clar resultat es va arribar al descans.

La segona part va transcórrer sense gaire història fins que en el minut 20 un bon xut creuat de Rovira va acabar al fons de la xarxa després de tocar el pal. Deu minuts més tard l’equip visitant va aconseguir el gol de l’honor a l’aprofitar una sacada ràpida de banda que va agafar desprevinguda la defensa local. Pitu marcaria el definitiu 5-1 en rematar una sacada de banda d’Oliva.

Els resultats d’aquesta setmana fan que l’equip es torni a col·locar en zones d’ascens empatat amb la Pobla de Montornès.

La setmana que ve la lliga s’atura; Aquest descans ha de servir a l’equip per agafar forces de cara als difícils partits que venen i que ens enfrontaran amb tots els equips de la part alta.

10 comentarios:

  1. El_polemico, perfecto, ya os he colocado el enlace. Un abrazo.

    ResponderEliminar
  2. Perfecto, ya esta el vuestro tambien en nuestro blog. solo una cosa podrias poner cce creixell en vez de ecc creixell? gracias. un saludo

    ResponderEliminar
  3. EY!!soc el kike,anims nois que ara el ve el turmalet i hem de posar tot i mes.ah x cert aquesta semana tots els que ens criticaben ara estan callats com a putes!ay que se os ve el plumero!

    ResponderEliminar
  4. Si Kike, sobretot del que deia que l'equip es basava en el Patu i deu més... aquesta setmana cinc gols, cinc jugadors diferents, tres de la mitja, un de davanter i un central. Queda demostrat que som un equip.

    ResponderEliminar
  5. soc del creixell i el partit el vem dominar en tot moment.. el que ens falta es finalitzar les grans ocasions que tenim.. d'aixo es tracta el futbol i vosaltres les poques que veu tenir van acabar en gol!! a mes ens van anul·lar un gol que hagués significat el 3-1 potser el resultat no hagués sigut el mateix... igualment seguiu aixi i felicitats per la temporada que esteu cursant!!!

    ResponderEliminar
  6. Gràcies jugador del creixell per la teva opinió. Tot i que tenim visions bastant oposades sobre el matx.

    ResponderEliminar
  7. Partit contra la bisbalenca ajornat per la pluja.

    ResponderEliminar
  8. El paqrtit contra la Bisbalenca es jugara el dimars dia 22 a les 20,30 a la Bisbal del Penedes

    Miquel

    ResponderEliminar