martes, 11 de enero de 2011

NOVA GOLEJADA! L'ARBOÇ 0 - SARRALENC 6

Diumenge pel matí l'equip es va desplaçar a l'Arboç amb la idea clara de guanyar el partit per tal d'aprofitar que els dos primers classificats jugaven entre ells, i que per tant, en cas de guanyar retallariem uns punts importantíssims. Sabiem que el camp de l'Arboç no era un camp fàcil, ja que hi havia caigut el Torredembarra B, i el segon classificat, la Pobla de Montornès, només havia guanyat per 1-2. L'equip va sortir fort des de bon principi, fent-se l'amo de la pilota i defensant sense gaires problemes les envestides de l'equip local basades sobretot en pilotes llargues als seus davanters. Transcorria el minut 20 de partit quan després d'una bona jugada de Sergi López sobre la linia de fons, va centrar per tal que Rovira marqués a plaer el 0-1. Al minut 40, i després que l'Arboç desaprofités una claríssima ocasió de gol al quedar-se sol contra el porter, una nova jugada de Sergi López va acabar amb la pilota al fons de la xarxa rematada per Juanca. Amb el resultat de 0-2 va finalitzar la primera part. A la represa, l'equip local va avançar les seves línies i va abocar-se sobre la porteria de David en els que foren els millors minuts de l'Arboç. El Sarralenc va saber aprofitar la defensa avançada de l'Arboç per realitzar diverses contres; en una d'aquestes, Ignasi va quedar-se sol davant del porter i va marcar el tercer gol local amb molta classe i tranquilitat. Aquest gol fou del tot definitiu ja que va tallar de cop la rauxa atacant de l'equip local. Poc després, sobre el minut 30, una bona jugada de Sergi López dintre l'àrea va acabar en un clar penal que va ser transformat per Kike. Deu minuts després va ser  Pau el que va marcar el cinquè després d'una bona jugada col·lectiva, i finalment Sergi López va veure recompensat el seu bon partit marcant el definitiu 0-6. A falta d'un partit per acabar la primera volta de la lliga, i després de l'empat a 2 en el partit disputat entre els dos primers classificats, el Sarralenc se situa a tan sols 1 punt del liderat. La setmana que ve l'equip rebrà el Llorenç del Penedès, un equip situat a la part alta de la classificació i contra el qual l'equip haurà de posar tot el que té per tal de seguir amb la bona línia.