lunes, 17 de enero de 2011

EL SARRALENC FA UN ALTRE "SET"

El Sarralenc acaba la primera volta atropellant els rivals. El final de primera volta que ha realitzat l’equip ha estat realment espectacular, ja que des de la derrota al camp del Pla de Santa Maria l’equip ha encadenat 5 victòries consecutives amb un bagatge de 24 gols a favor i només 4 en contra. Aquesta setmana ens visitava el FC Llorenç del Penedès que ocupava una meritòria sisena posició; El Llorenç, un equip molt jove i que segur que donarà que parlar, va voler jugar la pilota des de darrera amb criteri i va intentar controlar el partit en tot moment. Aquest plantejament valent per part de l’equip visitant va propiciar que el Sarralenc fonamentés el seu joc en recuperacions de pilota al mig del camp i ràpids contraatacs; D’aquesta manera, quan s’havien jugat deu minuts va arribar el primer gol obra de Sergi López després de lluitar una pilota llarga i superar el porter amb una mil·limètrica vaselina. Aquest gol va crear un cert desconcert a l’equip visitant que va veure com en les jugades següents el Sarralenc s’apropava a l’àrea amb certa facilitat. D’aquesta manera, al minut 30 va arribar el segon gol obra un altre vegada de Sergi López després d’un espectacular xut creuat des de la frontal de l’àrea que va treure les teranyines de l’escaire del Llorenç. Cinc minuts després, el Llorenç va sacar una falta lateral des de la línia de tres quarts de seu atac al segon pal on un dels seus davanter va guanyar el salt a la defensa local i va col.locar la pilota al segon pal on lliure de marca el jugador número 9 del Llorenç reduïa distàncies en el marcador. Després d’aquest bon gol d’estrategia, el Sarralenc marcaria de nou gràcies un altre vegada a l’incombustible Sergi López en acabar una ràpida jugada d’atac. Amb el resultat de 3-1 acabaria la primera part. En el minut 5 de la represa un ràpid contraatac va acabar amb una pilota en profunditat al seu jugador número 10, que amb molta sang freda va superar la sortida del porter local. Només cinc minuts més tard el mateix jugador va tenir l’empat a l’abast en una jugada molt semblant a l’anterior; aquest cop però la seva rematada se’n va anar desviada per poc a la dreta de la porteria. Eren els millors minuts de l’equip visitant. El Sarralenc però, va aconseguir asserenar el joc i d’aquesta manera tornar-se a apropar a la porteria visitant. Quan s’havien jugat 15 minuts de la segona part, Sergi López marcava el quart gol de l’equip després de rematar de cap una falta lateral, que deixaria tocat de mort a l’equip del baix penedès. Poc després, el mateix jugador va marcar el cinquè. El Llorenç encara va gaudir d’una clara ocasió de gol que va ser treta de forma acrobàtica per Kike sobre la línia de gol. En el minut 85 de partit Sergi López va marcar el sisè i definitiu gol de l’equip i del seu compte particular. L’equip doncs, va realitzar un partit molt seriós en totes les seves línies. D’altra banda, cal destacar que no és gaire habitual que un mateix jugador marqui sis gols en un partit, i per aquest motiu volem felicitar al jugador Sergi López per la seva brillant actuació i animar-lo a que en marqui molts i molts més.
Aquesta victòria és realment important tenint en compte els enfrontaments directes que es van produir entre equips de la part alta de la classificació i que serveix per que equips potents  com la Bisbalenca o el Morell B es quedin a 6 punts. D’altra banda, al Llorenç el deixem a 10.  La setmana que ve rebem al Baix Gaià, un equip al que varem guanyar per 2-3 al seu camp en un partit disputadíssim; el partit es disputarà diumenge a les 16:30 hores.