lunes, 20 de diciembre de 2010

UN MAL PARTIT ENS COL.LOCA A TRES PUNTS DEL LÍDER

Possiblement el partit jugat aquest passat diumenge contra el Cusa - la Granja ha estat un dels pitjors partits dels realitzats per l'equip en el que portem de temporada. L'equip visitant es presentava al camp d'esports com a últim classificat de la categoria, fet que va condicionar el joc del Sarralenc de manera clara ja que es va passar el partit buscant el gol de manera equivocada amb pilotes llargues a la davantera creient que podríem golejar fàcilment buscant el joc directe, sense el.laborar les jugades.
Al minut 20 de la primera part, i després de desaprofitar alguna jugada clara d'atac va arribar el primer gol local; després d'una pilota penjada a l'àrea, kike engalta un fort xut dintre de l'àrea petita que es interceptada per les mans d'un defensa en lo que hauria d'haver estat penal i expulsió del defensa, el rebot el va engaltar Sergi López en el que va suposar el primer gol del  partit. La defensa visitant va protestar al considerar que l'àrbitre havia xiulat penal abans de la rematada de López, lo que com ja hem comentat hagués suposat penal i expulsió. El Sarralenc va continuar jugant equivocadament a base de pilotes llargues als davanters, facilitant la tasca de l'arbitre que va matxacar a base de fores de joc als davanters locals; cal dir que l'àrbitre es va passar tot el partit al cercle central del camp, des d'on es molt difícil observar les jugades que passen a prop de les àrees, fet que va perjudicar als dos equips i al partit en general. Tot i això, en una de les poques vegades en que es va trencar el fora de joc, Sergi López es va quedar sòl davant del porter i el va batre per baix amb molta sang freda. Amb 2-0 al marcador es va arribar a la mitja part. La segona part va començar millor, intentant triangular i entrar per les bandes; així va ser com quan només havien transcorregut 5 minuts del segon temps, una pilota a la banda es recollida per Juan Carlos que entra a l'àrea per l'esquerra anant-se'n de tothom i superant per damunt al porter amb molta classe; la pilota acaba sent rematada per Paco arribant des de darrera, i incomprensiblement l'àrbitre anul.la el gol per fora de joc; Poc després, una jugada calcada a l'anterior i rematada també per Juan Carlos, acaba botant davant de la porteria i sortint per damunt del travesser. A partir d'aquest jugada es va tornar a jugar com a la primera part, a base de jugades llargues caient una vegada rera l'altre en fora de joc (o almenys així ho entenia l'àrbitre des de la seva posició al cercle central). Al minut 20 de la segona part el Sarralenc va gaudir d'un penal a favor per unes mans clares dintre de l'àrea que no admetien discussió. L'encarregat de xutar-lo va ser Miquel, el qual va enviar fora la pena màxima. Només cinc minuts després, una passada a l'espai per part de l'equip visitant va ser recollit pel seu davanter en clar fora de joc, i a l'entrar a l'àrea va ser obstaculitzat per Kike, jugada que va representar penal a favor de la Granja; En aquesta jugada va quedar evidenciada la qualitat de l'àrbitre ja que primer no pita el fora de joc, i després pita un clar penal quan el davanter es trobava sòl contra el porter, sense expulsar al defensa. Ivan va aconseguir endevinar la direcció de la pilota i va rebutjar el penal, que de ser transformat hagués representat el 2 a 1 quan encara faltaven 15 minuts per acabar el partit. Poc després, Sergi López va recollir un altre passada a l'espai i va tornar a batre per tercera vegada al porter visitant en una mostra de gran classe i tranquilitat. Un nou Hat trick de Sergi López que acaba l'any en un gran estat de forma, signant-ne dos de consecutius. Encara hi va haver temps perquè després d'un altre clamorós fora de joc, que l'àrbitre no va voler xiular, el davanter de la Granja es quedés sòl davant del porter i el superés per sota. En definitiva, un mal partit per part de tothom (els dos equips i l'àrbitre) que va acabar amb la consecució de tres punts vitals i que després dels resultats d'aquesta jornada deixen l'equip a tres punts del lideratge, A més, cal tenir en compte que la propera jornada s'enfrontaran els dos primers classificats entre ells. La propera jornada es jugarà el dia 9 de gener, després de les festes nadalenques.
Des d'aquest blog volem desitjar unes molt bones festes a tothom, Bon Nadal!!