lunes, 24 de enero de 2011

SARRALENC 5 - BAIX GAIÀ 0. IMPARABLES!!

Magnífic partit el realitzat per l’equip aquest diumenge al municipal de Sarral en una tarda típica d’hivern  amb temperatures negatives durant tot el partit. Ens visitava el Baix Gaià, un equip que arribava a Sarral enratxat ja que venia de guanyar 15 punts dels últims 18 disputats, i que feia set jornades que no perdia. El partit es va posar de cara ràpidament quan al minut 4 Juan Carlos rebia una pilota en profunditat i superava per sota la sortida del porter. L’equip va continuar pressionant a dalt i creant ocasions de gol; en una d’aquestes, una ràpida jugada en la que Juan Carlos va assistir a Sergi López i el seu remat foçat va sortir fregant el pal esquerra de la porteria del Baix Gaià.  Al minut 22, una bona jugada col.lectiva va acabar amb la pilota al fons de la porteria rematada novament per Juan Carlos dins l’àrea petita. L’equip estava realitzant una primera part fantàstica, en la que la defensa es mostrava ben posicionada i molt concentrada en tot moment, el mig del camp recuperava pilotes ràpidament i jugava en curt amb molta precisió i al davant es creaven molts espais i es generaven moltes ocasions de gol. Al minut 45, Sergi López va rebre una pilota a la frontal, i després d’un gran control i quan ja encarava el porter va ser empès clarament pel defensa local. L’àrbitre va xiular penal i targeta groga al defensa; el penal el va transformar Juan Carlos en el que representava el seu tercer gol de la tarda.
La segona part va començar amb un Baix Gaià que va sortir a pressionar molt fort, conscients que amb 3-0 al marcador no tenien res a perdre. D’aquesta manera, en una bona jugada d’atac el seu jugador número 11 es va plantar sòl dins l’àrea local sense poder superar la sortida del porter David, en la que va ser la millor ocasió de gol de l’equip visitant. A poc a poc l’equip va recuperar el control del partit i va tornar a crear bones ocasions de gol. Al minut 60 una gran jugada de Sergi López per la banda esquerra la centrava al segon pal on ja l’esperava Juanca que va rematar molt forçat fora per molt poc.
Al minut 70 una falta lateral centrada magistralment per Nando va ser rematada a plaer per Pitu amb molta sang freda des del punt de penal. Al minut 85 Sergi López va recollir un pilota passada en profunditat per Pitu, es va plantar davant del porter i el va superar fent pujar la maneta al marcador.
Aquests tres punts son molt importants tenint en compte que els dos primers classificats no afluixen i que els dos immediats perseguidors, Pla de Santa Maria i Joventut Bisbalenca van perdre els seus encontres. La setmana que ve l’equip es desplaça a Sant Salvador per jugar contra el CF Perafort, l’actual cuer de la classificació. L’equip farà bé de no confiar–se si no vol sorpreses i vol escalar fins als llocs que donen dret a l’ascens de categoria.