lunes, 6 de diciembre de 2010

SARRALENC 3 - PALLARESOS 1

Diumenge es va viure un altre disputat partit en el que el Sarralenc va haver de tirar d'ofici per endur-se els tres punts. Va ser un partit en el que es va mostrar per enèsima vegada la dificultat d'aquest grup 25è de la tercera regional en el que qualsevol equip pot posar en seriosos problemes a qualsevol, i on equips com els Pallaresos, un molt bon equip,  es toba situat només a mitja taula.
El partit es va iniciar amb un Sarralenc molt seriós que va fer que després d'una disputada primera part, s'arribés al descans amb un plàcid 2-0 al marcador. A la segona part els Pallaresos van intentar apretar una mica més mitjançant sobretot pilotes penjades al àrea que la solidesa defensiva i el porter del Sarralenc van aconseguir desbaratar una vegada rera l'altre. Fins l'arribada del tercer gol no va arribar la  tranqilitat a l'equip. Tot i així, l'equip visitant va marcar el seu gol posant una mica d'emoció als minuts finals. La setmana que ve l'equip es desplaça al camp del Constantí, un equip imprevisible capaç de guanyar a casa a tot un Pla de Santa Maria, empatar al difícil camp dels Pallaresos o perdre a casa contra l'últim classificat. Caldrà estar molt atens i concentrats si volem treure un bon resultat.