domingo, 12 de diciembre de 2010

GRAN PARTIT!! CONSTANTÍ 1 - SARRALENC 6

Gran partit el realitzat per l'equip aquest dissabte al sempre difícil camp del Constantí B. L’equip va realitzar el que fins al moment ha estat el millor partit de la temporada, tot i que no es va resoldre clarament fins al minut 30 de la segona part. Només havia transcorregut poc més d’un minut quan Juanca va gaudir de la primera ocasió clara de gol al quedar-se sol contra el porter en el que podria haver representat el 0-1. Al minut 15 de partit l’àrbitre va anul.lar un gol legal a Kike després de rematar un córner avançant-se a tothom, al entendre que s’havia produït una falta al porter. Al minut trenta de partit, Miquel va inagurar el marcador després d’un magistral xut de falta. La primera part va acabar amb aquest miserable 0-1 tenint en compte la desena d’ocasions claríssimes de les que va gaudir l’equip i en les que només l’encert del porter i els pals van privar que el resultat fos molt més clar a favor de l’equip visitant. A la segona part el Constantí va realitzar un canvi tàctic i va avançar les línies, fet que va comportar un cert desconcert a l’equip i que va acabar amb el que acostuma a passar quan es perdona molt: primer xut clar en contra, primer gol al minut 10 de la segona. Aquest 1-1 però, va servir per tornar a recuperar el control de la pilota i seguir creant ocasions clares que no acabaven en gol. Tot i així, al minut 25 va arribar el segon gol del Sarralenc obra de Jonatan al finalitzar una bona jugada d’atac. Fou en aquest moment on va aparèixer la figura de l’àrbitre per posar una mica de salsa al partit. El Sarralenc va demanar un canvi on el jugador substituït fou Jonatan, que va actuar com a capità. Abans de retirar-se es va dirigir a Kike per posar-li el braçalet, un acte que va ser considerat per l’àrbitre com una pèrdua de temps i li va ensenyar la segona groga deixant l’equip amb deu. Aquest fet fou definitiu, ja que en comptes de perjudicar l’equip semblava que l’havia revitalitzat fent que en els 20 minuts que quedaven es marquessin quatre gols més a favor de l’equip visitant; el tercer va ser obra d’Oliva després d’un gran control que el va deixar sol davant la porteria, i els tres següents obra de Sergi després de culminar tres bones accions d’atac. Resumint, tot i que el resultat final pot semblar abultat, es va quedar curt tenint en compte la gran quantitat d’ocasions de gol desaprofitades sobretot a la primera part.
La setmana que ve l’equip rep a casa al cuer de la categoria, el Cusa la Granja, un euip al que s’ha de guanyar si o si per mantenir les opcions d’escalar posicions tenint en compte els encontres directes que es produiran aquesta jornada entre els equips de dalt.
La jornada de dissabte va acabar amb l’habitual sopar de nadal que es va realitzar al restaurant el Foc de Sant Joan.