lunes, 21 de marzo de 2011

PARTIT DE TU A TU

SARRALENC 0 – LA POBLA DE MONTORNÈS 1

Alineació: David, Oliva, Roca, Kike, Miquel, Vilalta, Ignasi, Jonatan, Pitu, Juan Carlos, Patu. (Ivan, Rovira, Paco, Alberto)

Diumenge ens visitava l’actual líder de la categoria, i va demostrar el perquè d’aquesta privilegiada situació. Els dos equips esperaven amb ansia aquest partit, fet que va suposar un excessiu respecte per part d’amdós equips durant tot el matx. La Pobla va començar el partit més endollada, pressionant a dalt i intentant arribar a la porteria contraria amb ràpides contres. En una d’aquestes, al minut 10, arribaria el gol visitant després d’un bon control dins l’àrea del seu jugador número 7 i una molt bona definició per superar el porter. Aquest gol va  deixar  tocat a l’equip local durant una bona estona tot i que va aconseguir posar a proba al porter visitant en dos xuts que va rebutjar bé. Per la seva banda, la Pobla va estabellar una pilota al travesser en rematar una falta lateral. Amb 0-1 s’arribava al descans. A la segona part el Sarralenc va sortir amb la idea clara de baixar la pilota a terra, i intentar que el joc fos menys físic que en la primera part, on la pobla havia estat superior. Així doncs,  la pilota era del Sarralenc tot i que les jugades de perill no arribaven;  Cap al final de l’encontre el sarralenc es va avocar sense sort contra la porteria visitant cercant un empat que segurament hagués estat el resultat més just. Sigui com sigui, pel camp del Sarralenc va passar un dels màxims candidats a l’ascens de categoria.
Aquest dimarts a les 20:30h es disputará el partit aplaçat contra la Joventut Bisbalenca, al seu camp. Esperem que l’equip tregui un bon resultat que els faci pujar una mica els ànims i els faci retrobar-se amb el nivell assolit durant tota la primera volta.

4 comentarios:

  1. No vaig poder veure el partit, però veient l'alineació crec que el plantejament va estar equivocat, veig un plantejament molt defensiu, em sembla que per jugar de tu a tu amb aquesta gent falten més "jugons" i no tant jugadors de contenció, hagués estat un bon dia per l'Alberto i el Rovira. Si més no, si jo fós l'entrenador ho hauria fet aixi. Sort en els propers partits!

    ResponderEliminar
  2. Gràcies per la aportació. El rovira va jugar 80 minuts ja que miquel es va lesionar als deu minuts de partit, i l'Alberto va venir només a ajudar al Paco ja que està lesionat. Per desgràcia, no vam poder afrontar el partit amb les millors condicions possibles...

    ResponderEliminar
  3. ahora no os desanimeis, ganando al torredembarra tendreis la segunda posicion mas que asegurada

    ResponderEliminar
  4. això no esta tot asdperdut! encara falta!

    ResponderEliminar