miércoles, 15 de junio de 2011

LA TEMPORADA DEL EC SARRALENC

La temporada 2010-2011 ha estat, segurament, la temporada més exigent dels últims anys; Molts han estat els equips que han realitzat un  futbol de categoria superior, com ara el Torredembarra B, La Pobla de Montornès, el Pla de Santa Maria, el Llorenç i la Bisbalenca entre d’altres. El Sarralenc no s’ha quedat enrera, i també ha mostrat un molt bon futbol.

La plantilla formada a l’inici de temporada presentava forces novetats respecte a la de la temporada anterior; l’arribada de jugadors com Sergi López, Nando, Vilalta, Oliva, Ignasi, Juan Pere, Roca, Pau, Uri,  Ivan i Rovira, i posteriorment reforços com Pere Rovira o Alcantara, sumat a la gran plantilla que hi havia de la temporada anterior i que havien  acabat en quarta posició, feien somiar amb l’ascens de categoria. D’aquesta manera, l’equip va començar la temporada marcant territori, guanyant els set primers partits de la temporada amb una superioritat notòria.  L’empat a casa amb una sorprenent Bisbalenca, i les derrotes als camps del Pla de Santa Maria, el Torredembarra B i La Pobla de Montornès no van poder evitar que l’equip acabés la primera volta com a líder de la categoria.

La segona volta l’equip no va poder aguantar el ritme; el sorprenent empat a casa contra un rival inferior com el Vila-rodona i el posterior empat al camp de la Nou de Gaià van marcar un punt d’inflexió que acabaria amb les aspiracions de l’equip. A més l’equip va haver de disputar varis partits amb pocs efectius per causa de les diverses sancions i lesions. Així doncs, l’equip arribava al denominat Tourmalet (Bisbalenca, Pobla de Montornès, Morell B, Torredembarra B, Santa Oliva, El Pla de Santa Maria i Pallaresos) amb les forces molt mermades, motiu pel qual no es va aconseguir ni un sol punt en tots aquests partits, condemnant a l’equip a haver de renunciar a l’ascens.

Finalment l’equip acaba la temporada en sisena posició, amb 61 punts i la magnífica noticia d’haver aconseguit més de 100 gols!! En aquest apartat cal destacar els davanters de l’equip, i en especial a Sergi López, que amb més de trenta-cinc gols s’ha convertit en un dels pitxitxis de la categoria.

La temporada també ens ha deixat males noticies com la lesió a la setena jornada d’Uri, que l’ha obligat finalment a passar pel quiròfan. Esperem que la temporada que ve el poguem tornar a veure corrent la banda. Altres jugadors com Vilalta, López, Alberto, Miquel o Nando han patit també lesions durant aquesta temporada que els ha obligat a perdre’s part de la mateixa.

També cal destacar que aquesta ha estat l’última temporada del nostre entrenador, en Paco, que ens deixa després  de molts anys de dedicació.  En Paco no només ha estat un gran entrenador, sinó que també ha estat un company més del vestidor, una persona que estima i entén als jugadors. Era sempre el primer a arribar i l’últim a marxar dels entrenaments,  sempre pendent que als jugadors no els faltés res. Segur que tota la familia sarralenca el trobarà a faltar a la banqueta de l’equip.

També cal destacar el gran paper que ha tingut l’afició i que en els partits importants a assistit en massa a l’estadi per animar l’equip. Cal recoradar especialment la gran assistència de públic en partits com els disputats contra el Ràcing Rocafort, El Pla de Santa Maria o la Pobla de Montornès entre d’altres, o l’assistència en partits disputats en ple hivern amb unes temperatures baixíssimes. També mereixen una menció especial els seguidors que s’han desplaçat amb l’equip als desplaçaments.

Ara que la temporada s’ha acabat, és l’hora de començar a pensar amb la següent amb optimisme. L’equip té una base molt sòlida, i això sumat al compromís, la bona voluntat i les ganes de fer bé les coses de tots, ens ha de portar a que l’any que ve aspirem a tot. 

5 comentarios:

  1. Que gran que ets David!! moltes gràcies i amunt Sarral!

    ResponderEliminar
  2. Per cert, trobo a faltar que el porter penja els guants... al no ser-hi entenc que la temporada que ve segueixes no? ajja :)

    ResponderEliminar
  3. Gracies Uri, però no. Definitivament penjo el guants, tot i que em sap greu deixar un vestidor com el d'aquest gran equip.

    ResponderEliminar
  4. Doncs es una llàstima David perquè el futbol regional el fan fort gent com tu: implicada i dedicada al nostre hobbie! Esperem que els companys et puguin convènçer per continuar encara que sigui un anyet més, però si per contra decideixes plegar els guants, des del Pla et desitjem molta sort i felicitats per aquests anys de futbol a Sarral.

    ResponderEliminar
  5. Moltes gràcies Jordi!! i felicitats per l'ascens!!

    ResponderEliminar