domingo, 28 de noviembre de 2010

CÀSTIG EXCESSIU

Dissabte a la tarda el Sarralenc es va desplaçar al camp del Pla de Santa Maria, un equip transformat de dalt a baix en comparació amb els anys anteriors, i el qual ha aconseguit conjuntar un gran equip. El partit es va iniciar amb molt de respecte per part d’amdós equips sense crear jugades clares de gol en cap de les dues porteries. Al minut 15 aproximadament, l’últim fitxtage del Sarralenc, David Rovira, va engaltar un fort xut amb la cama  esquerra en un aprofitar un rebuig dintre l’area, que va representar el 0-1 per l’equip visitant. Deu minuts més tard, i després de que el Sarralenc gaudís d’alguna clara ocasió de gol com un cop de cap enviat a fora per ben poc per Ignasi  en finalitzar una molt bona jugada col.lectiva, va arribar l’empat en un ràpid contratac obra de Dani Neff. Poc després el Pla aconseguiria avançar-se en el marcador en la segona jugada de perill que va crear en una altre contra. Tot i el segon gol, l’equip no va abaixar els braços i va aconseguir l’empat a 2 abans del descans, obra de Juan Carlos després d’una excelent pasada a l’espai de Sergi López. En l’inici de la segona part el Sarralenc es va intentar fer amb el control de la pilota, i era el Pla el que presionava per intentar robar-la. Van ser uns minuts en el que el Sarralenc es va trobar força cómode sobre el terreny de joc. Tot i això, i després d’una discutible falta lateral, va arribar el tercer gol del Pla amb una excelent rematada des del segon pal. Amb aquest gol l’equip va quedar bastant tocat, i encara més quan 7 minuts més tard, en la quarta arribada clara de l’equip local, va arribar el quart gol. Ja quasi al final del partit va arribar el definitiu 5 a 2. En definitiva, va ser un gran partit en el que el resultat segurament no indica el que va passar sobre el terreny de joc, en el que tot i que la victoria del pla es pot considerar justa, el càstig pel Sarralenc fou excessiu.
Com s’acostuma a dir després de les derrotes, ara toca mirar endavant i més tenint en compte que en les últimes setmanes s’han visitat els camps de La Pobla, El torredembarra B i el Pla consecutivament, camps o tothom pot perdre,  i haurà de ser a casa a la segona volta on s’haurà d’arreglar el que s’ha perdut fora. Però per això encara falta molt. Ara toca preparar el següent partit a casa contra un rival complicat, els Pallaresos.