lunes, 9 de mayo de 2011

SARRALENC 5 - CONSTANTÍ B 2

Alineació: David, Kike, Oliva, Roca, Miquel, Pitu, Ignasi, Jonatan, Juanpere, Alcantara i Patu. (Ivan)

L’equip va aconseguir aquest diumenge una plàcida victòria contra el Constantí B, tot i les nombroses baixes.

El partit va començar sense un dominador clar del joc fins que en el minut 10 Sergi López es va plantar sol davant del porter i el va superar per sota. A partir d’aquest moment, el Sarralenc va començar a fer correr la pilota per terra i l’equip rival es va dedicar a esperar la seva oportunitat a la contra; en una d’aquestes el constantí va estabellar una pilota a la base del pal esquerra de la porteria local, en la que va ser una claríssima ocasió de gol. Abans de la mitja part, dos gols consecutius del Sarralenc, obra de Sergi López primer i Alcantara després van colocar un clar 3 a 0 al marcador.
La segona part va començar igual que va acabar la primera, amb el Sarralenc baixant la pilota a terra i el Constantí intentant aprofitar alguna contra. En el minut 15 l’equip visitant va reduïr distàncies en el marcador en finalitzar una bona jugada colectiva. Només cinc minuts després Ignasi faria el quart pels locals després d’una bona jugada personal. El Constantí no va abaixar els braços en cap moment i va aconseguir marcar el seu segon gol en el minut 30. A cinc minuts pel final Jonatan superava al porter en un ú contra ú i feia pujar el definitiu 5 a 2 en el marcador.