miércoles, 24 de noviembre de 2010

Missió complerta

Diumenge va visitar el nostre camp el CE Santa Oliva. A priori, semblava un partit assequible sobretot després d’haver jugat consecutivament contra els tres equips que ens acompanyen a la part alta de la classificació; però res d’això. El Sarralenc es va trobar amb un equip molt ben plantat al terreny de joc i amb les idees molt clares. Així doncs, després d’un espessíssim primer temps   per part de l’equip local s’arribava al descans amb un 0-1 després de que s’avancés l’equip visitant aprofitant un rebuig a una molt bona aturada realitzada pel porter local Ivan. La segona part va seguir amb la mateixa tònica, un Santa Oliva molt ben plantat i un Sarralenc inoperant. Tot i així, sobre el minut seixanta, arribaria el primer gol local obra d’Oliva en una jugada embolicada dintre de l’àrea. L’equip va despertar en quan a intensitat, i d’aquesta manera arribaria el definitiu 2-1, obra de Pitu, sobre el minut setanta de partit.
Al cap i a la fi, en aquest cas lo important son els tres punts ja que tal i com s’acostuma a dir, és contra aquests rivals contra els que es perden les lligues. A més, varem poder aprofitar l’empat del Torredembarra el qual tornem a tenir a tres punts, fet que no està gens malament tenint en compte que ja hem visitat el seu estadi.
La setmana que ve tenim un partit de màxima exigència contra un dels equips aspirants a l’ascens, el CE Pla de Santa Maria. El partit es jugarà dissabte a la tarda. Esperem la màxima afluència de seguidors del Sarralenc davant d’aquest vibrant partit!!