lunes, 15 de noviembre de 2010

DERROTA EN SIS MINUTS FATÍDICS

El Sarralenc visitava el camp del líder amb la intenció de donar un cop sobre la taula i recuperar la primera posició.
El partit va començar molt igualat, amb arribades a l'àrea per part d’ambdós equips; va ser en aquest inici on els davanters del Sarral van tenir les millors ocasions, sobretot un ú contra ú ben aturat pel porter del Torredembarra davant de Juan Carlos. El partit però es va trencar al minut trenta amb el primer gol de l'equip local després d'una jugada embolicada dins l'àrea. Només un minut més tard arribaria el segon gol després d'un bon xut creuat que tocaria al pal abans d'entrar al fons de la porteria visitant, i per si no n´hi havia prou, només quatre minuts més tard va arribar el tercer gol del Torredembarra després d'un malentès entre Vilalta i el porter David que la davantera local no va desaprofitar. Poc després, el porter local va volar per treure una bona rematada de Sergi que podria haver canviat l'ànim de l'equip abans de la mitja part. Amb el resultat de 3-0 es va arribar al descans.
La segona part va començar amb un Sarral més seriós i amb la voluntat de fer un gol el més aviat possible per tal d'entrar de nou al partit. Però després d’uns minuts amb molt de joc al mig camp sense ocasions de gol clares, va aparèixer la figura de l'àrbitre per donar l'estocada definitiva al Sarralenc. Desprès d'una bona recuperació de pilota del Torredembarra, el seu davanter es va quedar sol contra el porter i va enviar la pilota fora de porteria després de batre per damunt la seva sortida; Un cop el porter ja batut al terra i la pilota fora del camp, davanter i porter no van poder esquivar el xoc; incomprensiblement l' àrbitre va assenyalar penal i expulsió del porter davant la sorpresa de tothom, inclosos els jugadors locals. Ivan no va poder fer res per aturar el penal tot i encertar la direcció de la pilota. De fet, va ser la gota que va fer vessar el got ja que l’àrbitre es va passar el partit assenyalant faltes i faltetes en contra el Sarralenc per a desesperació de l’equip; El Sarralenc tot i així va poder escurçar distàncies gràcies a un bon gol de Sergi en quedar-se sol davant del porter i batre’l per sota amb gran seguretat. Ara el que toca és aixecar el cap i mirar endavant, ja que es va perdre a casa del que segurament és el millor equip de la categoria. Finalment doncs, Torredembarra 4 Sarralenc 1.
La setmana que ve ens visita el Santa Oliva. Cal destacar que aquest rival ve de guanyar en un camp complicat com és el del Baix Gaià, i en el que portem de competició porta guanyats 5 partits, 4 d’ells fora de casa, motius suficients per estar molt atents i concentrats. Ara més que mai, AMUNT SARRAL!!